Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2010 01:10 - хеттрик+1..
Автор: rubsy Категория: Забавление   
Прочетен: 1811 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 04.09.2010 01:36


Ще бъда кратка и изчерпателна,тъй като сега се прибирам от работа и трябва да се къпя..но емоцията ми надделява и не мога да не споделя душевните си терзания..

Става дума за Англия(4)-(0)България..

Не че съм изявен футболен критик,но това футбола в България трябва да го забранят със закон и да спрем да си фантазираме вече.
И ако ще ми оспорвате,кто ми припомняте Световното "94,си спомнете,че това  беше преди 16 (ШЕСТНАДЕСЕТ) години така че,спрете да живеете в миналото и се концентрирайте в настоящето!

Първия гол в 3тата минута даже няма да си направя труда да коментирам-за грубата грешка на вратаря и последвалото го наказания в прзната му врата сам си  е виновен.Евала на англичаните че успяха да се възползват.Не че те са невероятни,футболни машини..Това може и да е тяхната национална игра,обаче представянето им срещу нашата скромна държавица не блестеше особено,поне до трития гол..Но има време,ще стигнем и до него...

Второ попадение си беше @!$%?@№@!!!

Това да ти мине топката между краката си е наказуемо от българското законодателство!
Както казва един приятел "Еми то момчето не е виновно,че затвориха спортния магазин в ЦУМ за мрежички и му минава оттам".. И пак си мисля"А бе не са толкова невероятни англичаните,просто нямаме късмет..
Няма да коментирам също и факта,че нашите като не знаеха какво да правят с топката я връщаха на Ники Михайлов, "щото той поне е наясно-трябва да бие напред..Те хайваните май към края разбраха къде да нападат..
Последните два гола вече си бяха красиви за гледане..Особено четвъртия-от центъра тръгнаха англичаните,подминаха нашите и заслужено се разписаха..

Ние..Ние просто нямахме късмет..имахме добри положения,обаче ония русокоско на вратата си го биваше-стиска си краката и гледа накъде лети топката..Ех,Ники,баща ти трябваше повече пари да даде за тренировки,отколкото за скъпите ти коли..

И за да не мислите,че тая някакви лоши чувства към момчетата ни,ще Ви кажа нещо,което смятам всеки го е страх да си го признае.
Аз познавам повечето футболисти покрая това с кой ходат,къде пият,коя бият (в лицето).. Жалка работа..
Тези който познавам с изявите си по терените и са прокопсали някак си на фона на цялата помия в Бг са Димитър Бербатов,Мартин Петров и Стилян Петров..
Помислете колко добре говори това за "спортната кариера" на останалите "футболисти"...

И накрая нещо позитивно..

Добавих още едно име в списъка си с известни личности,на който няма да простя,където и да ги заваря - Адам Джонсън,добре дошъл при Джъстин Тъмбърлейк,Орландо Блум,Уейн Руни,Робърт Патисън и останалте 116 с който няма да спомена от съображения за сигурност ;))

А сега е време за нещо добро-горещ душ и топло легло..
До вторник,срещу Черна гора..





Гласувай:
2



1. анонимен - BPFC
04.09.2010 01:21
Ааааааа, Рубси, мача с Черна гора е във Вторник! :) Ама иначе за другото си горе долу права! :) Лека нощ!
цитирай
2. rubsy - грешката е моя, Цеци, ;)) благ...
04.09.2010 01:33
грешката е моя,Цеци,
;))
благодаря за признанието,лека и сладки;)
цитирай
3. анонимен - eRRoR
04.09.2010 13:12
Христо Бонев :

"Първо някои хора, които се мислят за ръководители, трябва да разберат, че е едно е да играеш футбол, друго е да ръководиш институция като Българския футболен съюз. Там без съмнение има много кадърни и ентусиазирани хора, но и няколко човека, които искат да приватизират футболната ни централа. Ние с такива уволнения, с каквито Лечков заплашва, сме свикнали. Той по-добре да внимава, тъй като за малко не го уволниха от кметския пост в Сливен, но добре че успя да намери връзки, за да се отърве. Запомнете, че след мача с Англия в Лондон тези хора ще се приберат по къщите и никой няма да се страхува от тях. Това са хората, които докараха футбола до дъното. Така както бяха на върха през 1994-а година, така сега всичко е в тинята", гневеше се пред журналистите легендата на българския футбол.


Този коментар е напълно достатъчен !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rubsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 212112
Постинги: 72
Коментари: 201
Гласове: 471
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930